Mesaje si sms-uri pentru Halloween

 Mesaje si sms-uri pentru Halloween

Recomandari : Noaptea de Halloween Traditii, Obiceiuri si Legende

- Dragul meu, in seara de Halloween nu uita : sa lasi intotdeaua pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.

- Iti doresc un Scarry Halloween!

- Bu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaz(a) !!!

- E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

- In spiritul sarbatorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa iti fie mereu alaturi!

- Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

- Inchide bine usile! Blocheaza ferestrele! Sa nu intre duhul rau… taman indovlecelul tau!

- Sa ai o noapte frumoasa si bantuita! Scary Halloween!


- Cu un aer rece de toamna, care suiera printre copaci si imprastie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!

- De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!

- In aceasta noapte de Halloween te invit in oras… pentru a bea sange si a manca carne calda. Vino fara teama in cimitir  la al 13-lea mormant. Happy Halloween!

- Daca nu reusesti sa vezi nicio fantoma in acest Halloween, nu iti face griji! Doar uita-te in oglinda si o vei vedea! Happy Halloween!

- Un copil negru a primit in dar un set de aripi negre de la Dumnezeu . Ce sunt eu, a intrebat copilul, sunt un inger negru? Dumnezeu a ras si i-a raspuns: Nu, tu esti doar un liliac! Happy Halloween!

- Fie ca acest Halloween sa fie mai stralucitor ca niciodata, sa-ti aduca bucurie si multe farse infricosator de haioase. Happy Halloween!

- Ma bantui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci ma gandesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci esti tare draguta fatomita mea si vreau sa-mi petrec viata cu tine! Sa avem un Halloween Fericit!

Recomandari

Noaptea de Halloween Traditii, Obiceiuri si Legende

Datini si traditii de Halloween / Despre Halloween

Colinde si cantece de Halloween ( in engleza ) / Halloween Lyrics

Povestea lui Jack O’Lanterns si Portretul Theodosiei Burr / Legende De Halloween

Top 10 cu cele mai infricosatoare si misterioase filme / seriale de groaza, astfel incat sa ai de unde alege pentru Noaptea de Halloween