Mesaje si Urari de Craciun si La Multi Ani - 2018 (III)


Mesaje de Craciun 3

De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit!

Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu' sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!

 mesaje de CraciunSalut, sunt eu renul Ren. Auzi, am citit in ziarul Ziarul ca intre 2 sarmale trebuie sa stingi cu vin, da? Bine, ma duc ca a venit cozonacul Cozo!

Un batranel cu chipul drag V-a calcat al casei prag Sa nu jigniti , e mos Craciun Si va aduce un An mai bun CRACIUN FERICIT!

Reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos!!

Sarbatorile cand vin,sa va fie cosul plin,sa aveti pe saturate,casa plina,sanatate.punga sa geama de bani,mult noroc si l-a multi ani!

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si dak se poate toate la un loc.La Multi Ani !!

L-am vazut urcand pe bloc, Cu tupeul lui de Mos. Carand daruri in spinare , Aducand la fiecare. Mos Craciun bate la usa, Scoate mana din manusa Si va da la fiecare Mult noroc si sarbatoare! Cracin Fericit!
Fie-va verde dolarul Si de wiscki plin paharul Toate sa va reuseasca Sa va doara drept in basca Craciun fericit !!

Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna de basme.Un an nou mai bun,cu pace si liniste in suflet si cu mai multa dragoste in inima.

Sa ai un Craciun minunat pe care sa-l traiesti ca-n povesti si sper sa primesti macar 100% din cadourile pe care le doresti !

Uratura uratura sa ma iei acum de p**a si de coa*e sa ma tragi, p**a-n gura sa ti-o bagi...k la anu kare vine sa ma sugi de c*r mai bn, hai la anu si la multi ani sa te f** in c*r pe bani sa ai parte si de toate sa ne lingi in c*r mai frate

L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos, si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Craciun Fericit!!!

Mos Craciun cu p**a tare iti va face o urare,sa n-ai parte de femei si de p**a sa ma iei,sarbatori cum n-ai mai avut si in c*r sa fi fut*t, Mosu asta iti mai doreste sa ma pupi in c*r frateste, p**a sa ti se rupa-n doua sa ramai numai cu oua. Sanatate la Multi Ani, sa sugi p**a fara bani.

Mos craciun e nebun.si-a fut*t toti reni-n c*r..si acum vrea sa i-o puna celui cu mobilu-n mana .

Pe la geamuri cad stelute iar pe foc sunt sarmalute.bradul e la locul lui,Mosul e cu treaba lui.sa ne fie la toti bine ca imediat craciunul vine

Un plinset a trezit intreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta.Fie ca cel nascut in iesle sa va umple inimile de bucurie.

Fie ca acest mesaj de Craciun la ghinioane sa-ti puna capac, iti doresc multa sanatate si sa ai mai multi bani decat Becali sau Tiriac

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

Daca vrei sa vezi ce o sa-ti aduca Mos Craciun in acest an, iesi putin din bloc, mergi la ghena si uite-te in primul cazan.

Lumina de Craciun e sfanta si vine de la o stea, eu nu am ce baga la burta si nici nu am ce bea !

Zi de zi o arzi ca-n Bronx in fata blocului pe trotuar, iti urez sarbatori fericite si sa vina si la tine un Mos Craciun cocalar.

Cand cade primul fulg de nea din geam zambeste Cioaca, ca daca n-au gasit-o pan-acum degeaba mai incearca!

Mosul nu vine de Craciun si nu e vorba de bani dar s-a cizelat si el si nu mai vine la tarani.

Copiii zburda fericiti, se joaca in zapada..Elodia ascunsa bine nu poate sa ii vada!
Sarbatori fericite in pace, in armonie cu bucurie, sanatate, iubire si fericire inconjurati de cei dragi si nu uitati sa il invitati la masa voastra de Craciun pe Domnul sfant Iisus!
LA MULTI ANI!
Cand vei auzi clopotele batand, Craciunul Sfant iti va intra in casa in pace si piosenie sa-l primesti pentru ca iti va vesti ca s-a nascut un prunc IISUS care ne va ocroti in toate zilele ce le avem de trait, vom invata sa trecem mai usor peste incercarile vietii. "CRACIUN FERICIT!"

Globuri colorate, lumanari aprinse, si lumina in suflet: acesta e Craciunul.
Sarbatori fericite!

Globuri colorate, lumanari aprinse, si lumina in suflet: acesta e Craciunul.
Sarbatori fericite!

Intr-o zi cand voi privi pe fereastra si nu voi mai vedea rautate, tristete si egoism voi lua un brad il voi impodobi cu stele si aceea zi va fi Craciunul. Craciun fericit si fie ca Pruncul Sfant Iisus sa va coboare in suflete si sa va aduca liniste si pace!

Clopoteii de Craciun sa sune frumos, in numele meu sa-ti ureze noroc, Anul nou sa fie sanatos, iar in inima soarele sa-ti straluceasca calduros! Sarbatori Fericite!

Se zvoneste ca pe seara, cineva o sa apara, pe furis pe la balcon, pe fereastra sau pe horn, vine, vine Mos Craciun sa-ti vesteasca un an bun!

Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa va cuprinda pe toti si sa aveti parte numai lucruri frumoase si sa vi se inmplineasca toate dorintele.
sarbatori fericite
Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

...va doresc sa puteti trece mai usor peste nerealizari, sa reusiti sa uitati uratenia lumii, sa aveti dorinta de a va darui, fara rezerve si conditionari, tuturor celor ce au nevoie si de a avea puterea de a straluci precum steaua Craciunului Sfant.
Echipa Mesaje de anul nou iti ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sanatate si virtute... s-avem bani, s-avem ce ... bea! Noroc si la mai multe!!

Citeste restul mesajelor pe  pagina 1  -  Mesaje si Urari de Craciun  si La Multi Ani  -  2018  (I)
Citeste restul mesajelor pe  pagina 2  -  Mesaje si Urari de Craciun  si La Multi Ani  -  2018  (II)

Top 30 cele mai frumoase mesaje de Anul Nou / Revelion
Un top cu cele mai frumoase mesaje de Revelion, Urari de Anul Nou, cele mai frumoase ganduri pentru noul an ce vine !
Traditii de Ignat – Sacrificarea Porcului
Sacrificarea porcului in ziua de ignat Articol din aceasta categorie : Sacrificarea porcului in ziua de Ignat 20 Decembrie – Vech...
Sms-uri Haioase de Craciun
Sms-uri / mesaje Haioase / amuzante de Craciun / Sms-uri cu Mos Craciun
Mesaje Haioase de Anul Nou - Urari de Anul Nou Amuzante
Mesaje / Sms-uri / Urari De Anul Nou Amuzante
Poze Amuzante - * Fotografii amuzante cu tema Craciunul * * Moda de Craciun
Horoscopul anului 2018
În comparație cu anii precedenți, frământați de conflicte, tensiuni și răsturnări de situație dintre cele mai dureroase, anul 2018 promite perioade mai
Sms-uri de Craciun pentru persoana iubita
O colectie cu mesaje si urari de Craciun pentru persoana Iubita. Sursa ta de inspiratie pentru sarbatorile de iarna.
Plugusorul Amuzant
Plugusorul cu versuri hazlii.Plugusorul umoristic Texte / Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu