Mesaje si Urari - La Multi Ani de Sfantul Stefan

Mesaje si Urari - La Multi Ani de Sfantul Stefan


Cum Sfantul Stefan a fost lovit cu pietre, tu sa fii lovit cu putere cel mai mare noroc din lume si crapa-s-ar butoiu' cu sanatate fix deasupra ta. La Multi Ani, Stefan!

Sfântul ce te protejează să-ţi aducă multă sănătate, mult noroc în toate, fericire şi împliniri, tot aşa cum vrei! Să ai un Nou An minunat, Stefan!

Nu doar de ziua numelui, Sfantului Stefan, sa fii fericit(a), ci in toate zilele ce urmeaza sa ai parte de sanatate, bucurii si realizari si de respectul si prietenia celor din jur.

De Sfantul Stefan sa ti se indeplineasca toate dorintele si fericirea sa hotarasca sa ramana definitiv in viata ta! La Multi Ani!

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

De Sfantul Stefan sa ti se deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea curcubeu la fiecare furtuna, zambet la fiecare lacrima, sanatate cat poti sa duci si multe impliniri, sa nu le mai stii numarul. La Multi Ani!

Sfântul Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Ziua numelui să-ţi fie luminoasă şi fericită, şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La Multi Ani Stefan

Ştefan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!



Foaie verde izmă creață, s-ai în cont numai verdeață, cu bascula să cari banii, să ai sănătate de beton și trei iahturi în șopron. La Mulți Ani Stefan!

Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani Ștefane!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ştefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ștefane!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani Stefan / Stefania !
citeste mai departe  La Multi Ani Stefan ! Mesaje si Urari 2018


 Mesaje de Revelion

 Plugusorul de Anul Nou - Versuri

Recomandari :

Despre Sfantul Stefan




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu